Newsletter 002-10 CAT

Estimats Vi20s,

Estem preparant l’arribada dels Vi20 Holandesos que arriben final de juny per viure uns dies el ví i l’oli del Priorat i Montsant.

Com estarem celebrant la nit màgica Sant Joan hem pensat d’organitzar una barbacoa a la finca Vi20 el dissabte 26 de juny i tornar a celebrar la festa del foc. Per suposat amb un altre cata del nostre vi que va evolucionant de manera gentil, agafant tanines de la barrica francesa, per convertir-se en un
‘vi de finca’, que pot donar una llarga vida en botella pel plaer dels Vi-Vants.

Ens reunim el dissabte a la tarde a la finca de l’Albert per una parillada de carn, o un arroz negre, o …. ; amb cata de Vi20 i altres. Que no faltis!

Com sera un dia especial hem pensat de mostrar als Holandesos el nostre Mediterani i surtir en vela al mar per una cata de cavas i vins blancs amb alguna tapa de marisc.
Disfrutant de la brisa que alguna nit porta humetat a la finca Vi20, el sol i la tranquilitat del mar, creant un panorama ideal per catar cavas i blancs

del Emordà, Penedès, Montsant i Terra Alta.

bavaria31

La surtida será a les 10.00 h del matí en Cambrils fins a les 14.00 h.

Per fer honor a la nostre gastronomia i a algun peix que hem pescat en alta mar nem després de la surtida al restaurant de marisc mes reconegut de la Costa Daurada:
Can Bosch*. Situat a menys de cent metres del port, va ser el lloc de trobada dels pescadors després de la jornada per a parlar, jugar cartes i prendre una copa. El xéf ens preparará un menu exquisit, accompanyat amb una sel·lecció de vins.

I a la nit acabem el dia amb una festa en la finca Vi20 a partir de les 20.00 h.
No olblidis de portar la teva copa Vi20!

Participació:
Surtida vela: 120 €/p (*)
Restaurant Can Bosch: 100 €/p (*)
Barbacoa Vi20: 30 €/p (*)
(*) preus estimats i pendents de confirmació segons numero de participants


SI US PLAU, confirma participació lo mes abans posible, si no NO es imposible d’organitzar les activitats. Aprofito també de demanar de tornar les contractes firmades que es necesari per el lliurament del oli i el ví.

Si algú vol allotjament i/o necesita asistencia envia un mail a
stefan@elvidelsvint.org

Espero que ens podem tornar a veure tots en aquesta ocasió. Fins aviat Vi20s.

Stefan.